Yoni – Fri att Njuta (Helgkurs för kvinnor)

Kommande kursdatum:
ej inbokat

Vill du njuta (mera) av sex?
Känner du att sex och sexualiteten är viktig men har ingen eller lite lust?
Har du tankar och känslor som hindrar dig från att vara närvarande?
Känner du inget alls?
Vill du ha en lycklig och leende kropp?

@CalleRehbinder

Yoni – Fri att Njuta är en kurs för dig som vill utforska din sexualitet.

Den är för dig som vill känna att din kropp kan vara en källa till stor glädje och njutning. Det finns så mycket helande och kärlek i att utforska sexualiteten. Sex kan vara mer än fysisk njutning, även om det är trevligt nog. Sex kan vara såväl terapeutiskt och användas för personlig och andlig utveckling som ett sätt att skapa djupa kärleksmöten och orgiastiska upplevelser. Sexualiteten är också en del i att uppleva livet med större flöde, kreativitet och kärlek.

Den försvinner aldrig. Den kan kännas sovande eller långt borta men du har den inom dig, och kan öppna upp för den. En flödande sexualitet kommer inte av sig själv utan behöver återkommande näring. Det finns sällan snabba lösningar, men det kan vara lättare än du tror att bejaka sitt flöde.

Låt sexualiteten vara viktig.

Yoni – Fri att Njuta passar dig som vill få insikt i hur du kan utforska din erotiska karta och börja definiera din egen sexualitet. Du är redo för förändring och vill ha verktygen som ger dig ett rikare liv.

Hela du kommer att vara med – ditt mentala, känslomässiga och fysiska jag. Tanken är att kunskapen ska landa såväl i huvudet som i kroppen. Vi arbetar praktiskt och teoretiskt – övningarna inkluderar inre resor, det utforskande och sårbara samtalet, orgasmologi och annan kroppskännedom, självkärlek, självmassage, beröring, tantriska närvaro- och andningsövningar samt andra kvinnors fina gemenskap.

Teorin handlar om sexualiteten, kroppen, kärleken och relationer. Du får också plats med dina önskemål och funderingar samt den historia du har med dig.

Du kommer att få lära dig om:

  • olika slags orgasmer
  • hur du skapar en sexpositiv attityd
  • hur du stärker din självkärlek
  • att respektera och ta dina personliga behov på större allvar
  • att bli mer närvarande
  • hur man får en intimare relation till ditt kön
  • hur du kan njuta mer

Nakenhet är inte obligatorisk. Jag kommer att erbjuda övningar i vilka du och andra kan välja att vara påklädda, helt nakna eller delvis nakna. Ibland är några nakna och andra påklädda, vilket är helt okej. Du väljer hur du vill vara.

Du kommer att kunna skapa mer njutning i ditt liv.