Media

September 2012 – Amelia
I en två sidors artikel i Amelia tipsar jag om hur du kan andas dig till en orgasm, och hur du kan expandera dina sexuella upplevelser med andning. Inte så dumt.
amelia_2012amelia_2012_03


Augusti 2012 – DN Söndag
I DN Söndag 120805 kunde man läsa en fem sidor lång artikel i med rubriken ”Lust och längtan – vår nya folkrörelse”. Artikeln cirkulerar framför allt kring oss och våra kurser, samt Olle Waller och hans utbildningsarbete.

dn_sondag_1Det blev en mycket fin och djupgående artikel av Ulrika Bye, med tydligt seriös karaktär. Vi får förvisso alltid bra press, men det känns förstås lite extra bra att ”uppgradera”, som en vän till oss beskrev det – från kvällspress till DN.

dn_sondag_2


Augusti 2012 – Unter fremden Decken
I ett tyskt TV-program om sex får vi göra en variant av vårt inslag i Fråga Olle-dokumentären från 2011. Produktionsbolaget i Berlin hade sett oss just på det program i Fråga Olle-dokumentären som vi medverkade i för ungefär ett år sedan, och ville göra något liknande. Programmet visades i september på rikstäckande tysk TV.

tysktv


lust_1Juni 2012 – Lust
Sexbutiken Martinshop laddar om och ger ut en kombinerad tidning och katalog, med namnet Lust, och jag blir både omslagsflicka och rådgivare i tidningen. Många bilder av mig, och många frågor och svar, uppblandat med produktinformation om Martinshops sortiment.
Nästa steg är att Martinshop nu har satt ihop en panel med fyra personer som ska svara på frågor om sex och relationer, i såväl magasinet som på Martinshops hemsida. Du ska kunna skriva till Martinshop, och få svar inom tre dagar. Pröva gärna! Vi vill ha massor av frågor!


November 2011 – Kanal 5 – Fråga Olle-dokumentären
Torsdagen den 10 november 2011 sändes det sjätte avsnittet i säsongens Fråga Olle-dokumentären, och temat för detta prgram var kurser för bättre sexliv. Vi var med, och det handlade förstås om våra parkurser. Mycket naket och sexigt var det i programmet. Härligt!

Sändningen kan eventuellt fortfarande finnas att beskåda, via denna direktlänk till programmet på hemsidan för Fråga Olle-dokumentären – eller via denna länk!

fragaolledokumantaren_1


2011 Amelia nr 9
I nr 9 av livsstilsmagasinet Amelia finns en fyra sidors artikel av Linda Newnham som deltog med sin partner på en av våra parkurser Gudomlig Njutning. Hon skriver om sin upplevelse och de tips som vi ger. Våra tips finns även på Amelias hemsida.
Fotograf var Anneli Hildonen.Jennie Rehbinder intervjuad i Leva

2011 Leva

Jag blev intervjuad av Katarina Wallentin om hur man håller sexlivet levande i en parrelation. Artikeln publicerades i tidningen Leva i januarinumret.2010  Energisex på norsk TV

I augusti besökte vi Oslo för att spela in ett tv-reportage för NRK. Program heter Trekant och handlar om tre ungdomar som får träffa olika sexpedagoger och läras sig något nytt om sex i varje program. Sedan ska de lära varandra sina nya kunskaper. Vi träffade Marie för att visa och lära henne verktyg för energisex samt guida henne i en energiorgasm.

Vi berättade lite om tantra men fokuserade på övningar i andningsteknik, bäckenbottenrörelser, pc-muskelträning och ljud som ger upphov till att den sexuella energin rör sig tydligare i kroppen.


2010 Radio SR Uppsala, Aschberg tv8 och Förkväll tv4

I mars 2010 pratade Calle om Porr på nätet i SR Uppsala. Samma kväll deltog han på Aschberg i tv8 om unga människor sexvanor. Läs mer på Calles TantraBlog om dessa inslag. I februari 2010 var han också med i tv4 program Förkväll i vilket Calle kroppsmålade Sandra. Läs mer på TantraBlog.2009 Kärlek, Liv & lust i Expressen!

Reporter Anna Bäsén skrev om vår kurs Kärlek, Liv & Lust i vilken hon intervjuade paret Emilia och Carolin som deltog på sommarens kurs.


2009 Veckorevyn
Calle fotograferar fittor för Veckorevyn och Expressen visar några av hans erotiska bilder på ett par. Läs om det hela på TantraBlog.2008 Cupido

Cupidos reporter Hanne Grasmo deltog på vår parkurs Gudomlig Njutning, och den resulterade i en stor 8-sidors artikel om oss och våra kurser. Läs hela artikeln på Cirkus Eros.2008 Expressen!

I början av augusti 2008 skrev reportern Jessika på Expressen om vår parkurs Gudomlig Njutning och det blev ett helt uppslag om oss och kursen i mitten av tidningen. Vi hamnade också på löpsedlarna. Läs hela artikeln.
Se hela uppslaget.
2008 Sexuellt på ZTV

I April 2008 besökte reportern Nisse Edwall från programmet Sexuellt på ZTV oss inför deras första avsnitt ”Jakten på det perfekta ligget”.


2007 GirlsCorner.nu

Ylva Maria Thompson intervjuar mig inför starten av vår kurs Kärlek, Liv & Lust. Hennes intervju fanns på GirlsCorner som nu är nedstängd. Läs hela artikeln på Cirkus Eros.


2006 3 besök på Kanal Lokal

Calle besöker Kanal Lokal tre gånger under hösten 2006 för att prata om sex ur olika synvinklar.


2006 Artikel i Expressen och besök på TV24

I juli 2006 blev ja g uppringd av Expressen som ville ha en svarsartikel på en annan artikel som handlade om sex på stranden i Mjellbystrand. Det var bråttom så det var bara sätta igång. Några dagar efteråt blev jag inbjuden på en liten intervju på tv24. Läs artikeln.


2006 TV4 program Sex på schemat

Tv4 skapade ett program som hette Sex på s chemat och detta avsnitt spelades in med oss redan i maj 2005. Programmet handlade om att lära sig mer om sex och med i programmet var även Ylva Franzén.


2005 Ivan

Vi fick två uppdrag; dels att vi både skulle svara på frågor om sex & kärlek i en frågespalten ”Fråga Calle & Jennie, dels skulle jag fotografera sexiga bilder på en dansös. Se resultatet här.


2005 Amelia

Jag blev intervjuad av journalisten Hella Mörner om hur man lekr fram lusten i relationen.
Detta illustrerades med bilder tagna av Walter. Artikeln publicerades i Amelia.


2005 Tara

Tidningen Tara fyllde fem år och ville ha fem tips! Det blev fem ”förförelseknep” och fem ”bortförklaringar man inte vill ha”.


2005 Expressen

Journalisten Annika Sundbaum-Melin deltog på vår parkurs Gudomlig Njutning med Henrik Kolbjer. De skrev en följetong i Expressen upplevelserna, och artiklarna publicerades tre söndagar i rad i deras söndagsbilaga Hallå!


2005 Expressen

Detta är artikeln om tv4 program Sex på schemat som visades senare 2006. Expressen skrev om programmet.


2005 Expressen

Så har du sex i flera timmar! Vi blev intervjuade om Kama Sutra i Expressens bilaga Hallå! Vi ger kärlekstips och betygsätter samlagsställningar.


2005 Ylva Maria Thompson intervjuar!

Annika och Knutte har gått på parkurs med oss. Ylva fick inte en syl vädret. Läs hela artikeln på Cirkus Eros. (GirlsCorner på vilken den publicerades först är nedstängd).


2005 Restauratören

Calle blev intervjuad av en reporter från tidskriften Restauratören om dubbelmoralen kring porren. läs artikeln på Cirkus Eros.


2005 Expressen Magasinet

Calle ger tips till par som vill videofilma när de har sex. Läs artikeln på Expressen.


2005 Aftonbladet

Calle blir intervjuad om polyamori. Läs artikeln här.


2005 Radio Stella

Calle blir intervjuad i programmet ”Äntligen morgon” på radio Stella i helsingborg om erotikmässan vi deltar på.


2004 Amelia

Jag blir intervjuad om tema naket. Läs artikeln i Cirkus Eros.


2004 Expressen Magasinet

Katerina Janouch rekommenderar oss. Tack Katerina!


2004 Ylva Maria Thompson intervjuar oss inför vår först parkurs.


2003 SVT – Jennie är med i Paradis!

SVT producerade en serie med namn Paradis och jag var medverkade i avsnittet LUST. De följde mig i fyra dagar och porträtterade mig med fokus på mitt fotograferande på nakna män.


2003 Aftonbladet och Veckans Nu!

Calle kroppsmålar Linda Rosing till tomte.


2003 Expressen Magasinet

Jag blir intervjuad om mina orgasmer.


2003 Hannah på TV3 och besök hos Johan Ekenberg.

Programmet handlade om sexkurser och v i blev intervjuade efter att ha besökt Johan Ekenberg där vi fick en ”minikurs” i tantra och  lekfullhet i sexlivet.


2003 TV3 Calle besöker Diskutabelt med Robert Aschberg

Temat var porr och Calle fick munhuggas med Inger Segelström.


2002 Internetworld

Hemsidan Cirkus Eros blev recenserad av tidningen InternetWorld och fick mycket höga poäng!