Parkurser

Kvinnokurserna håller jag i ensam och ibland i sällskap av assistent. Med parkurserna håller jag tillsammans med min älskade man Calle. 
Sedan 2004 har jag och min man Calle hållit kärlekskurser tillsammans och det sammanlagda antalet är dryga 200 i nuläget.  

Gudomlig Njutning – Hängivenhetens Konst (vår grundkurs för par)
Gudomlig Njutning är vår grundkurs i kärlek, sex, intimitet och tantra för par. Kursen blir en intensiv och kärleksfull stund tillsammans med din älskade partner. Vi blandar teori med praktiska övningar  och öppna samtal. Du lär dig förfina din sexuella lyhördhet och kommunikation för din partner, grundläggande tekniker för att öka lusten, njutningen och kärleken.

Kursen hålls helgtid, från fredag kväll till söndag eftermiddag, i en kurslokal i Stockholm. Boende ordnas av kursdeltagarna själva. Läs mer om innehåll och respons från deltagare på om Gudomlig Njutning.

Gudomlig Extas – fortsättningen på Gudomlig Njutning
Under denna helg tar vi er på en extatisk resa, där ni kommer att få praktisera hur ni kan ta varandra på en större och djupare sexuell upplevelse. Upplevelser genom huden och den inre resan står i centrum. Kurspass med beröring av olika slag, både mjuka och intensiva står på schemat. Vi går vidare med energiorgasmen. Kundalinienergin ska sättas fart på! Fortfarande är andning, rörelse, ljud, visualisering, pc-muskeln och annan erotisk stimulans betydelsefulla verktyg och kommer att ingå. Ordet för helgen är sensationer! Läs mer på kursen Gudomlig Extas!

Livets Goda
Livets Goda är en lyxig fortsättning på Gudomlig Njutning på vinslottet Chateau Garreau i Bordeaux. Vi blandar härliga kurspass i kärlekens konst med utflykter till vingårdar, havet, ostronodlarby och skön och sexig avkoppling vid poolen. Läs mera på hemsidan för Livets Goda.

skeppsuddenvinjett_2Kärleksretreat
Vill du ha kurs och semester i ett, och stanna i vackra Sverige? På Skeppsudden, vid vackra Bråviken, kan du som har deltagit på någon av våra kurser, deltaga med din partner på en kärleksretreat. Vi blandar roliga kurspass med skön och avkopplande tid ute i naturen. Läs mer på sidan för kurshelgen Kärlekstretreat.

Annonser