Dagkurser

YONI – Omfamna sexualiteten
Inget datum bestämt ännu. Se helgkurs.

kroki av Carl Johan RehbinderDenna dagkurs handlar om sexuell utveckling. Det handlar om att integrera sexualiteten med hela livet och hela dig. En del i denna utveckling är att titta på sina värderingar kring sexualitet, kön och kropp och hur man skapar en sexpositiv attityd som ger dig mod att följa din längtan och lust (och säga nej till skam och skuld). Denna dag handlar alltså om att hitta fram till mer njutning och extas i livet. Hur kan du må bättre med din sexualitet och kropp? Hur kan din kropp och kön vara en källa till mer njutning och extas?

Du kommer också att få med dig praktiska verktyg som kommer att stärka dina sexuella upplevelser samt livet i det stora hela.

Denna yoni-dag kan ses som en förberedelse till en helgkurs. Den kan också vara fristående. Man skulle kunna se den som coachingsession fast en hel dag och tillsammans med andra kvinnor som vill utforska njutningen i livet.

När du bokar får du gärna skriva kort om huvudsyftet till varför du vill gå på kurs så att jag kan påverka inriktningen efter dig och de andra som kommer på kursen.
Jag varvar mellan teori, praktik och samtal. Fysisk nakenhet ingår ej.

Pris: 1100 kr
Starttid: 10.00
Sluttid: 17.00-17.30
Plats: Bagarmossen, Stockholm

Lunch ingår i priset och jag bjuder på en vegetarisk och matig soppa. Meddela om du är allergisk mot laktos eller gluten.
Anmäl dig genom att skicka namn, adress och mobilnummer till jennie@rehbinder.se eller fyll i anmälningsformuläret.
Meddela om du vill ha en företagsfaktura, i vilken det tillkommer moms.

————————————–
Illustration: Carl Johan Rehbinder

Annonser