Anna Jönsson

  • Sexsibilitycoach och Tantrainspiratör.

På vilket sätt har dina förebilder påverkat dig?
Att våga och vara mer av mig själv för att inspirera andra att våga och vara mer av sig.

Vilket är ditt kall?
Att göra det möjligt för fler att njuta mer av livet i varje sekund, genom närvaro, medvetenhet och andning

Vad är dina grundprinciper i livet som du aldrig skulle rucka på?
Det ska vara roligt. Jag brukar ställa mig frågan ”Hur kan jag få det ännu roligare på jobbet?” eller ”Hur blir det bättre än så?” Jag ställer frågan utan att förvänta mig ett svar och utan att skapa en föreställning om hur svaret ska vara. Jag lämnar det fritt och det blir alltid roligare och bättre… garanterat!

Vad är ditt bästa verktyg att grunda dig själv på?
Dans, annan fysisk aktivitet och andning.

Vad arbetar du med? 
Jag ger människor möjlighet att uppleva sina kroppar på ett nytt sätt, genom långsam tantrisk beröring. Jag inspirerar de som är nyfikna på att fördjupa och utveckla sin befintliga och till synes obefintliga sexualitet/sexuella kraft. Jag ger hopp till dem som fastnat i tankemönster kring olika tabun/prestationskrav kring kropp och njutning.

Ger du någon behandling, och i så fall vilken?
Jag jobbar som sexsibilitycoach med samtal, coaching och helkroppsberöring med tantrafokus –  min version av tantramassage, där även könsmassage kan ingå.

För vilka är du bra?
Jag vill nå singlar som fastnat i tankar kring sin sexualitet, som inte haft en relation på länge eller som bara vill unna sig en skön avslappnande stund med fokus på kroppen. Jag vill också hjälpa par som vill förnya sitt sexliv med olika tantriska upplevelser, helkroppsberöring och könsmassage.

Var i Sverige arbetar du?
Jag bor i Malmö och tar emot klienter här, men jag åker också till Stockholm med jämna mellanrum och har då mottagning i Jacobsbergs centrum.

Hur når man dig? 
Titta gärna in på min hemsida sinnlighet.nu eller ring mig på 0709-203192. Du kan maila mig på mail@sinnlighet.nu

Annonser