Föredrag & minikurser

Om du vill specialbeställa ett föredrag eller minikurs till din möhippa, svensexa, tjejkväll, mässa, fest…. kontakta mig för specialuppdrag. Nedan kan du se förslag på evenmang jag kan tillhandahålla.

——————————————————————————————

FÖREDRAG

Gränslös Kärlek & Fantastiskt Sex heter ett föredrag om hur mankan använda tantra i kärlekslivet, för att få just det rubriken antyder. Man får en inblick i vad tantra är för något och hur man börjar praktisera tantra oavsett om man är solo eller med partner. Föredraget tar en dryg timme.

——————————————————————————————

MINIKURSER

Sex och kärlek – och hur man når dit
Sessionen kan ta mellan 2-3 h (beroende på önskemål) och jag berättar om hur man kan utforska sin erotiska potential, om kvinnliga orgasmer och hur man blir multiorgastisk samt helkroppsorgiastisk. Ämnen som fontänorgasmen, kärlekens språk, tantra och  helig magisk sexualitet, andning & rörelse & ljud och hur man skapar en sexpositiv attityd kommer att beröras och fördjupas efter gruppens intresse. Ni kommer att få pröva på roliga och kraftfulla övningar som både kortsiktigt och långsiktigt kan påverka njutningen, den sexpostiva attityden och hur du kan älska dina nära och kära mer och bättre (inklusive dig själv).

Fotografering och muttavgjutning
Sessionen tar ca 4-5 h och börjar med att jag berättar om hur man kan utforska sin erotiska potential med relationen till könet som fokus. Sedan ägnar vi tiden till fotografering (tar bara några minuter per person efter att jag har ställt upp studio) och gipsavjutning (tar ca tre timmar) där ni parar ihop er och gör avgjutningar på varandra. Detta är ett roligt sätt att umgås med sina vänner (faktiskt!) och hela sessionen resulterar i vackra fittporträtt-utskrifter och gipsavgjutningar samt värdefull information om kvinnlig sexualitet.

Andas dig till en orgasm
Sessionen tar ca 2 h och börjar med att jag berättar om orgasmen, andningen i kroppen och hur man skapar en energiorgasm  –  du kan skapa extas genom att andas och det kräver varken nakenhet eller genital stimulering! Andningsorgasmen tar dig till nya kroppsliga äventyr och kan förstärka även dina ”vanliga” genitala orgasmer.
Sessionen är till stor del praktisk och efter prat och samtal börjar vi dans och andra övningar som leder oss fram till andningsorgasmen.

——————————————————————————————

Kontaktuppgifter:

jennie@cirkuseros.nu eller 070-285 10 91

Annonser