Coaching

Coaching handlar om att expandera som individ, att inkludera även sexualiteten i den personliga utvecklingen. Det handlar om att uppleva större njutning och glädje i sexlivet, kärleken och relationer.

Det är inte terapi utan handlar om att nå specifika mål och att expandera upplevelserna i livet. Det kan handla om att få orgasm/få starkare orgasmer och sexuella upplevelser. Du kanske vill älska dig själv mer, ha förmågan att ta emot, njuta och ge dig hän. Du kanske vill ha en titt på relationerna i ditt liv och se vad som funkar och inte funkar och att titta på kärlekens olika språk/uttryck. Du kanske behöver någon att prata med, känner att något saknas eller att du har fastnat i tråkiga mönster.
Jag ställer ledande frågor och leder närvaroövningar som hjälper dig att vara fullkomligt här och nu så att du kan få tillgång till din egen inre visdom. Du kan även få kraftfulla verktyg som du kan använda i din vardag i dina relationer och sexlivet.

Coaching kan vara ett alternativ till kurserna vi håller, om man känner sig blyg eller obekväm i en grupp exempelvis. Sessionerna blir utformade unikt för dina behov. Ämnen kan beröra allt, inget är för skamligt.

Kostnad: 800 kr per timme.
Om du avbokar mindre än ett dygn inför bokad tid fakturerar jag 300 kr.

För dig som inte bor i Stockholm är det möjligt att få coaching via telefon eller scype. För att boka en tid med mig, ring 070-285 10 91 eller med e-brev på jennie@cirkuseros.nu

Annonser