Nu på fredag börjar Sexsibilityfestivalen på Skeppsudden utanför Norrköping. Om du aldrig varit på en kurs som handlar om kärlek, sex, relationer, tantra, intimitet eller kanske bdsm så är festivalen ett ypperligt tillfälle att få några smakprov på dessa!Jag och Calle kommer att vara där. Vi bjuder på ett kurspasset Konsten att säga Nej och Konsten att säga JA, som handlar om att sätta gränser på olika sätt och att kunna ge sig hän i att njuta, med fokus på beröring och andning. Calle bjuder dessutom på oljeglidning, kroppsmålning och kärlekens 9 språk!

Jag citerar Alexander Rudenstam som svara på frågor om festivalen.
På festivalen finns både dem som aldrig gjort något liknande och de som har gått många kurser och som vill ta ut svängarna. Det är väldigt blandat med olika typer av människor, mellan drygt 20 år till drygt 60 år, ungefär 50/50 mellan män och kvinnor. Det är många öppenhjärtliga och öppensinnade människor som vill utvecklas tillsammans med andra. Här kan man få utforska, experimentera, känna friheten att få vara den man är och få möjlighet blomma ut ännu mer. Här finns utrymme för både för skratt och gråt. Kåthet, njutning, kraft, sårbarhet och frid. Inga känslor eller upplevelser är fel. En av huvuddeviserna för festivalen är: ”Omfamna och var med det som ÄR”
Det finns många olika typer av festivaler, men tanken med Sexsibilityfestivalen är att alla som kommer ska kunna uppleva en känsla av gemenskap, där alla är inkluderade. Sexsibilityfestivalen är den intima festivalen.

Läs mer på hemsidan!

 

Annonser