En helg för dig som vill hela din sexualitet, för dig som vill omfamna även sexualiteten i din personliga och själsliga utveckling.

YONI är sanskrit och betyder ordagrant fitta. Men begreppet yoni står inte bara för kvinnans kön rent fysiskt utan även för den andliga aspekten av kvinnans sexualitet – den sexuella kraften.
Yoni är även namnet på min blogg, och på de kurser som riktar sig till kvinnor.

Kursen pågår en hel helg, från fredag kväll till söndag eftermiddag, och är skapad för dig som har en fitta. Kursens fokus är just denna vackra och gudomliga kroppsdel, som du kan lära dig att älska och dyrka genom lek, kreativitet och helig magisk sexualitet.

Det finns många aspekter av att njuta och att bli mer hel som människa, och där har könet och den sexuella energin en stor del. Hela ditt liv – din personlighetsutveckling, din förmåga till djupare kärleksupplevelser, din andliga mognad, allt detta kommer att påverkas om du utvecklar din erotiska palett och frigör din orgasmförmåga.
Under helgen kommer du att på olika sätt skapa en djupare kontakt med din sexuella energi och ditt kön inifrån. Vi växlar mellan teori, praktik och samtal, och pratar om sexualitet, orgasmer, vaginan och relationen till henne, kärleken och dess olika uttryck.

Du får lära dig metoder för hur du kan fylla på din egen energi, om vilka attityder som hämmar respektive bejakar din egen njutning, hur du skapar en kärleksfull och sexpositiv attityd, och hur skam och skuld kring kön och sex försvinner när du bejakar dig själv medvetet.
Om du är intresserad av energisex är detta kursen för dig. Du kommer att få mer kunskap om hur du kan förstärka din sexuella upplevelse och dina orgasmer genom tantra, exempelvis med andningsorgasmen. Vi kommer att dansa, leka, göra inre resor och tantriska andningsövningar, kommunikations -övningar, massage, fittavgjutningar i gips – allt för att helas och stärkas, mötas och bli mer medveten.

Nakenhet kan ingå som en del av kursen, men är förstås helt frivilligt. Detta är helt beroende på var gruppen och de enskilda deltagarna är någonstans i sin egen resa.

Jag erbjuder och du utmanar dig själv – om du vill.

Kursen passar kvinnor oavsett relationsstatus, eller om du är homo, bi, poly, mono, omni….
Kursen passar också för dig som gått någon av våra andra kurser.

Vi håller till i en kurslokal i Vasastan i Stockholm,
fredag 3 september 19.00-22.00, lördag 4 september 10.00-18.00 samt söndag 5 september 10.00-16.00.
I kursavgiften ingår kursmaterial samt fika alla dagar.

För anmälan skriv till mig på jennie@cirkuseros.nu
Ring mig gärna om du har funderingar inför kursen.
Efter anmälan kommer mer info om vägbeskrivning, betalning och andra förberedelser.
Anmälan är bindande.

Investering: 2900kr (för företag tillkommer moms).