Etiketter

,

Det här är resultatet av gipsavgjutningarna jag och Calle gjorde en mysig decemberhemmakväll. Vi radade upp kuddar och madrass med presenning på, på vardagsrumsgolvet. Där fick jag ligga med benen i vädret medan Calle smetade på alginat i en väldans fart. Det torkar hyggligt fort. När alginatet väl hade torkat var det dags för gipsbindor som skulle ge stadga åt det lite sladdriga alginatet. Dessa två blev tillsammans ett stadigt negativ på vilket gips skulle hällas. Innan gipset torkat satte vi i ett gem på baksidan, som fick bli själva upphängningskroken för den vackra avgjutningen!

En del är målade sedan tidigare, två målade jag igår. Jag använde akvarell, akryl och glitter! Voilá! Vad sägs om en regnbågsfitta?

Eller en silvermutta?

Kvinnans kön är synligare än någonsin! I flera år nu har var och varannan kvälls-kvinno-livsstilstidning någon gång per år samlat ihop några nakna kvinnor, plåtat dem nakna, och ibland med närbilder på könet, och sedan låtit dem prata ut om relationen till sin egen vagina, vulva, fitta, mus…..eller vadhelst hon har velat kalla henne. Det är fantastiskt! Kvinnor kan äntligen få bli sedda i sin nakna, underbara, kättja-med stolthet! Se henne, känn henne, dyrka henne, njut av henne, tacka henne, vörda henne, ta hand om henne, omgärda henne med kärlek och omtanke!  Det förtjänar hon – den fina fittan!