Etiketter

, , , , , ,

Dessa leksaker har varit mina absoluta favoriter sedan länge! Den lila staven är ett relativt nytt tillskott. De två ”ovala” prylarna är klitorisstimulatorer av märket Lelo och är svensktillverkade. ”Lelon” är den tystaste jag hittat på marknaden, den har många steg från det lilla försiktiga vibrerandet till det mer kraftfulla. Den är liten och man kan vara rätt så ”pricksäker” på klitorisollon eller inre/yttre mumsläppar eller varhelst man tycker att det är skönt med vibration. Den är uppladdningsbar med batteritid på sju timmar! Ta en semesterdag och onanera hela…..ja, hela dagen. En timme lunch. =)

mina favoriterTräpinnen är en g-punktsstav och är designad av Ylva Franzén som äger butiken Afrodites apotek på Katarina Bangata på Söder i Stockholm  – naturligtvis en av mina favoritbutiker! Den är vacker och skön. Den är lätt och är alltid rumsvarm.

Den lila aluminiumstaven är också en g-punktsstav och är kall och tung. Den är en Vergenza. Den blir fort varm under rinnande varmt vatten om man föredrar det. Den är också väldigt skön….

Ett nytt tillskott sedan bara en vecka är ”den stora vita” – Hi Tech Massager. Ja, den är kanske inte sexig att titta på, men jösses vad skön! Den är stor och får hela bäckenbotten att vibrera. Den är lite ljudligare än lelon men fortfarande lika dov/lågt ljud. Nackdelen med denna är att när den är uppladdad så har den kanske bara en halvtimmes stark vibration…..men har man nära till ett kontakturtag så kan man ju ha sladden i.

"den stora vita"

Det finns så många sätt att njuta på! Ha en skön helg. =)

Annonser