Etiketter

, , , , , ,

globalorgasm

Söndagen 21 december är årets orgasmdag – stanna hemma och sexa med dig själv eller din partner!

Det är samma dag som midvintersolståndet, vilket rent magiskt sett betyder att sprickan mellan världarna är mer öppen än vanligt. Vi har nu chansen att på ett starkare sätt påverka det kollektiva medvetna, alla människor, till att välja ett högre medvetande och mer kärlek. Och på söndag den 21 kan vi göra det genom att använda vår orgasmenergi med tydlig intention och fokus. När du är mitt i orgasmen ska du ha en tydlig bild av det du vill skapa i huvudet. Det är sexmagi på hög nivå.

Syftet är att påverka jordens energifält genom en stor vågsvall av mental, själslig och sexuell energi, och med rätt fokus medverka till mer kärlek och fred. Framförallt vill man fokusera på att nå just de människor i länder som idag utvecklar och skapar massförstörelsevapen – att få dem att välja kärlekens väg istället för rädslans.

Make LOVE not war is the message.

images-1

Om man dessutom tränar lite varje dag så kanske man till och med kan pricka in klockan 13:04 som är det satta klockslaget för ORGASM…..Men oavsett klockslag under dagen är det viktiga att du under din orgasm eller orgasmer visualiserar en tydlig bild av det välmående som alla på jorden känner av just DIN orgasm….hur alla människor ser ut med ett stort härligt leende på läpparna, kramar varandra, smeker någon på kinden, bjuder in sin granne på middag…. Eller någon annan kärleksfull bild som du anser är en härlig kärlekshandling, och ser alla göra detta t.ex..

Orgasm for peace! Orgasm for love, compassion and acceptance! YEAH!

När det börjar närma sig kommer en påminnelse här på YONI……Förbered gärna med att köpa en Lelo klitorisstimulator som har sju timmars batteritid vetja! =) 

orgasmvision