Etiketter

,

Jag citerar Lorenzo som har satt ihop en utbildning för dig som vill ha ut mer av livet och dessutom vill förmedla detta till andra! (Där bland annat jag och Calle kommer att delta som gästlärare).

Sexsibility-coachutbildningen är en ubildning inom sex och närhet som bl.a. är inspirerade av Tantrisk och Taoistisk sexualitet. Ett unikt tillfälle med fantastiska lärare som t.ex: Johan Ekenberg, Ylva Franzén, Ramya och Anam, Jennie och Calle Rehbinder, Barbara Carrellas, Anette Forslund, Pia Struck, Dhara Milehag, 
Lorenzo Stiernquist, Gitama och Hariprem m.fl.

Sexsibility-coachutbildningen är en utbildningen där du får lära dig hur du kan fördjupa dina sexuella upplevelser, bli mer närvarande i din kropp och skapa nära och kärleksfulla möten med andra. Du lär dig också hur du sedan kan lära ut samma sak till andra.

Ladda ned pdf:en och läs mera.

Mingelkväll kring sex och närhet – fredag 5 september klockan 16:00-22:00

Var med om en inspirerande och spännande kväll med härliga människor, mat, musik, workshops, föredrag, prova-på-behandlingar, info om kurser och utbildningar, där du kan köpa böcker och sexleksaker till rabatterade priser eller sitta och bara slappna av och njut av den trevliga atmosfären som vi skapar tillsammans.

Gemensamt tema för dem olika lärarna är hur du kan leva livet fullt ut, i din kropp, i dina relationer, i din sanna potential och att njut mer både av dig själv, av sex och av ditt liv. Det handlar om livskraft och sexualitet, närvaro och intimitet, passion och kreativitet.

Medverkar gör Johan Ekenberg, Jennie och Calle Rehbinder, Lorenzo Stiernquist m.fl.

Kom som Du är, ta med dig dina vänner, träffa nya eller återse människor som du gått kurs tillsammans med.

Plats: Phenixkliniken, Vegagatan 8, Vasastan, T-Odenplan
Tid:
 16:00-22:00 
Pris: 150 kr inklusive god hälsosam mat. 
(prova-på-behandlingar är inte inkluderat i priset)
Arrangör: Starspray (www.starspray.com)